BiOrganik bio porcukor nádcukorból
1 200 Ft
Biorganik bio porcukor – világos nádcukorból
A nádcukor porrá zúzott változata, mely finom aromát ad ételeknek és italoknak.
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, süteményekhez, desszertekhez.
A nádcukrot a növény húsos szárában található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen adalékanyagot. A folyamat során különválik a finom, kristályos cukor és a melasz, de a színanyagok egy része megmarad a cukorkristályokba zárva, ennek köszönheti a cukor a különleges, kellemes színét.
A bio nádcukor feldolgozása során csak egyszer kristályosítják, tehát ez a legkevésbé finomított formája a nádcukornak (kivéve a nyers nádcukrot).
A nádcukor kémiailag ugyanúgy szacharóz, mint a répacukor, tehát nem ajánlott azoknak, akiknek figyelniük kell a cukorbevitelükre. Viszont mivel természetes, szennyeződés és mesterséges színezékmentes, jobb választás mindenki más számára.
Íze és illata karakteresebb, lágyabb, különleges aromát kölcsönöz a ételekhez. Különösen érdemes olyan fogásokban nádcukorral kiváltani a répacukrot, ahol a cukor ízének fontos szerepe van (pl. habcsók, habkrém, karamell).
Adagolása nem tér el a kristálycukorétól.
Összetevők: nádcukor*.
* ellenőrzött ökológiai gazdálkodásb
Free shipping on orders over $50!
- No-Risk Money Back Guarantee!
- No Hassle Refunds
- Secure Payments